martes, 30 de mayo de 2017

COPA DEL REY BARCA VS ALAVES

Resultado de imagen de barcelona alaves
Zapatu honetan Barçak eta Alavesek errege kopa jolastu zuten. Oso partidu interesgarria  izan zen, lehenengo Barçak gol  bat sartu zuen, Messiren gola izan zen eta areatik kanpo sartu zuen. Gero Mascherano lesionatu zen,  burutik odola ateratzen zitzaion.

Beranduago Barçak falta bat egin zuen eta Theori tokatu zitzaion falta botatzea eta gol ikaragarria sartu zuen. Orduan markadorean 1-1 zeuden. Lehenego zatia amaitzear zegoenean Andres Gomes bandatik zegoen, erdiratu egin zuen, Paco Alcacerrek  baloia utzi  zuen pasatzen eta Neymarek gola sartu zuen 45. minutuan.
Hurrengo jokaldian  Messik Pacori pasatu zion baloia eta Paco Alcacerrek gola sartu zuen 45. minutuan.
Bigarren zatia hasi zen eta Alavesekoak ostiko eta falta asko egiten zeuden eta hala ere Gasteiztarrek gol bat sartzea lortu zuten baina jokos kanpo zenez ez zuen markagailura igo. Gero partidua amaitu zen eta barçakoak oso pozik  zeuden.